Hos Paperdonkey er vores mission at gøre det let for dig at vælge smukke plakater til dine vægge. Derfor har vi skabt en række fantastiske kollektioner af både moderne og klassisk kunst, således at du har mulighed for at finde nøjagtig den stil, der passer til dig.

Alle plakaterne produceres i Danmark. Nogle af dem har vi kurateret fra de store, internationale kunstarkiver, nogle af dem er skabt af vores eget designteam, mens en sidste gruppe produceres under licens fra de pågældende kunstnere. Alle vores plakater er trykt på 200 g kvalitetspapir og fås i størrelserne 30 x 40 cm og 50 x 70 cm. Nogle motiver findes også i størrelse 70 x 100 cm.

Vores mission er at inspirere vores kunder. Vi elsker kunst, og vi ved, at vores kunder gør det samme. Med vores mange kollektioner kan du skabe lige præcis det hjem, du ønsker dig. Uanset om du drømmer om et moderne, stilrent hjem, et romantisk hjem, et drømmende hjem eller et klassisk hjem, har vi lige præcis den kunst, som gør dine vægge levende og smukke.

Har du særlige spørgsmål eller ønsker, så tøv ikke med at skrive til os på info@paperdonkey.dk.

 

Plakatbutik København

 Ud over vores webshop er du meget velkommen til at kigge forbi vores skønne plakatbutik, som ligger i den smukke Bernikowgården på Strøget i København.

Du finder os her:

PaperDonkey
Østergade 26A
Bernikowgården
1100 København K

Vores åbningstider er:

Hverdage 12.00-17.30
Mandage dog lukket
Lørdag kl. 11.00-16.00

 Plakatbutik København

 

I vores butik kan du - ligesom her på nettet - se alle vores smukke plakater.

Vælg mellem:

- FANTASTISKE NATURPLAKATER -

KLASSISK OG ROMANTISK

Vil du skabe et smukt, romantisk hjem, gå da på opdagelse i vores mange botaniske og zoologiske vintage-plakater. De gamle plakater fra 1800-tallet er ikke blot mesterværker i sig selv, men også et fantastisk måde at bringe naturen direkte ind i ens hjem på. De er tidløse og elegante, elsket gennem generationer og populære som aldrig før.

 

- MODERNE PLAKATER -

STILRENT OG VISUELT

Vil du skabe et moderne, stilrent hjem, har vi skabt en række smukke, grafiske kollektioner, flere af dem med stærke, klare farver og blændende mønstre. Her er virkelig plakater for det grafiske øje – perfekte til dig, der elsker det eksplosive farveunivers, mønstrenes sanselige interferens og alt, hvad der tilhører den sofistikerede, nonfigurative æstetik.

 

- KUNSTPLAKATER -

KLASSISK OG STORSLÅET

Kunsten er forgæves, hvis den ikke minder os om noget, der er større end den selv. Sådan sagde den engelske kunstner William Morris engang. Man kunne også sige, at kunsten skal røre os. Den skal vække vores tanker, vores minder, vores forestillinger og vores sanser. Det er derfor, vi kan se på de store mestre igen og igen – og derfor, de aldrig bliver gamle.

 

- JAPANSKE PLAKATER -

DRØMMENDE OG FILOSOFISK

Med sin drømmende elegance har den japanske kunst for længst revolutioneret hele forståelsen af æstetik. Hos PaperDonkey har vi samlet nogle af de smukkeste motiver, der overhovedet findes. De er sanselige, fabulerende, svævende og fredfyldte – et evigt vidnesbyrd om livets skønhed og Østens vidunderlige mystik.

 

PaperDonkey i København

Plakatbutik i København

PaperDonkey på Strøget

Plakatbutik i København

Bernikowgården i København