Når du køber plakater på paperdonkey.dk, handler du med:

PaperDonkey ApS
Østergade 26A
1100 København K
CVR: 38999885

Alle beløb på hjemmesiden er inklusive moms og angivet i danske kroner, med mindre andet fremgår. Vi benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol, hvilket betyder, at dine data er sikret og ikke kan læses af udefrakommende.

Leveringstiden for din ordre er typisk 3-5 hverdage. Vi afsender dine varer med GLS. For alle ordrer bestilt til Danmark over 300 kr. tilbyder vi gratis fragt. For internationale ordrer tillægger vi omkostninger til fragt.

Fortrydelses- og bytteret

Hos PaperDonkey har du 30 dages fuld bytte- og returret. Eventuelle returneringsomkostninger skal du afholde selv, og du skal sende produktet til vores adresse, som står øverst.

Ønsker du at returnere en plakat, er det vigtigt, at du sender en mail til info@paperdonkey.dk og gør opmærksom på dit ønske om at bruge fortrydelsesretten.

Vil du bytte et produkt, bedes du også skrive til info@paperdonkey.dk. Vi er altid behjælpelige med at finde en god løsning, så du bliver 100% glad for din plakat.

Reklamationsret

Hos PaperDonkey har du 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til info@paperdonkey.dk.

Privatlivspolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan handle på www.paperdonkey.dk, har vi brug for at registrere dit navn, din adresse, dit telefonnummer og din email-adresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos PaperDonkey ApS og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren og de ansatte hos PaperDonkey ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige i PaperDonkey ApS er adm. direktør Nils Ulrik Jørgensen.

Som registreret hos PaperDonkey ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@paperdonkey.dk.